ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Alle prijzen zijn in euro, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. De BTW voor boeken is 6%, voor overige producten is dit 21%.

2. Bestellingen worden verstuurd na ontvangst van betaling of kunnen worden afgehaald in Liessel bij de winkel, op donderdag, vrijdag of zaterdag of op afspraak.

3. Leverbaarheid en prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

4. Mocht een artikel niet meer te verkrijgen zijn dan wordt enkel in overeenstemming met de klant een ander artikel geleverd of de bestelling geannuleerd.

5. De producten worden, nadat de betaling is ontvangen, binnen uiterlijk 3 werkdagen verstuurd anders zal er contact opgenomen worden.

6. U kunt binnen veertien werkdagen na ontvangen van de producten deze retourneren. De producten dienen in originele staat te verkeren. De verzendkosten voor het  retourneren zijn voor de koper.

 

WAT ZIJN DE VERZENDENKOSTEN?

De verzendkosten binnen Nederland zijn volgens verzendtarieven van PostNL. Ophalen kan op donderdag, vrijdag of zaterdag in de winkel of op afspraak. Al onze postzendingen verlopen via PostNL.

 

WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN BESTELLING?

Wij streven ernaar om je bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verzenden, maar door drukte, een product dat niet op voorraad is of door andere omstandigheden, kan de verzendtijd oplopen tot 3 werkdagen. Indien er haast is bij een bestelling, kun je contact met ons opnemen. Producten worden waar mogelijk in gerecyclede dozen verzonden om het milieu minimaal te belasten en de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

 

HOE ZIT HET MET RETOURNEREN?

Producten die niet naar wens zijn, kunnen binnen 14 werkdagen worden geretourneerd. De verzendkosten en risico van het retourneren zijn voor de klant. Gelieve bij retourneren je gegevens (naam, adres, bankgegevens) vermelden. Zonder gegevens is het ondoenlijk om de juiste persoon te traceren en zal er gewacht worden tot er contact met Binnenshuis wordt opgenomen. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 15 dagen op de opgegeven bankrekening retour. Indien je een product wilt retourneren, dien je contact op te nemen via retouren@binnens-huis.nl. Graag duidelijk vermelden welke producten geretourneerd worden. Voor teruggave van het aankoopbedrag, dienen alle artikelen die geretourneerd worden, in de originele verpakking te worden teruggestuurd en indien van toepassing inclusief prijskaartjes, ongebruikt en onbeschadigd te worden geleverd.